O persoana a murit si alte unsprezece au fost ranite, una dintre ele fiind in coma, in urma unui accident produs, luni dupa-amiaza, pe DN 1D, in judetul Prahova, dupa ce o autoutilitara care venea de pe un drum secundar nu a acordat prioritate unui autobuz cu calatori, lovindu-l.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1D care face legatura intre localitatea Albesti din judetul Prahova si judetul Ialomita.

Din primele cercetari politistii au stabilit ca soferul unei autoutilitare care a vrut sa intre de pe un drum secundar pe drumul national nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz cu calatori, scrie News.ro.

In urma impactului, soferul autobuzului a murit pe loc

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca 11 persoane din autobuz au fost ranite, una dintre ele fiind in coma.

Cei 11 raniti au fost preluati de catre echipaje medicale si sunt transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.