Doua persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident in care au fost implicate o autoutilitara si un autoturism, produs pe DN 2A, in judetul Constanta, una dintre victime fiind transportata la spital cu un elicopter SMURD.

Potrivit politistilor, accidentul a avut loc duminica in jurul pranzului, pe DN 2A Constanta – Harsova, la iesire din localitatea Galbiori catre Crucea.

Dupa primele cercetari, soferul unei autoutilitare a incercat sa evite coliziunea cu un autovehicul care circula in fata sa, a patruns pe sensul opus si a lovit un autoturism.

La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, o ambulanta si un elicopter SMURD. In urma impactului au fost raniti doi barbati, unul a suferit un traumatism cranian, iar celalalt un traumatism cranian si o fractura de gamba, una dintre victime fiind transportata la spital cu aeronava, iar cealalta, cu ambulanta, scrie News.ro.

Traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate mai bine de jumatate de ora, autoturismele circuland ingreunat, pe partile laterale ale drumului, in timp ce traficul greu a fost intrerupt.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia a revenit la normal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.