Un barbat de 35 de ani, din localitatea vasluiana Oprisita, a fost accidentat mortal de o masina, pe drumul national (DN) 2F, dupa ce a coborat din autocarul cu care venise acasa din Spania si a traversat soseaua fara sa se asigure.

Potrivit cercetarilor desfasurate de politistii vasluieni, accidentul s-a petrecut pe DN 2F, in noaptea se sambata spre duminica, in afara localitatii Oprisita, imediat dupa ce barbatul de 35 de ani a coborat dintr-un autocar cu care venise acasa in vacanta din Spania, acolo unde muncea de mai multi ani.

Pe fondul intunericului si a traversarii neregulamentare, sustin anchetatorii, barbatul a fost lovit in plin de o masina condusa de un tanar de 19 ani care circula dinspre municipiul Vaslui spre Bacau si apoi tarat cateva zeci de metri. Martorii spun ca victima nu s-ar mai fi asigurat corespunzator intrucat se grabea sa ajunga pe partea cealalta a drumului, unde-l astepta sotia sa, scrie News.ro.

”Cadrele medicale solicitate la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victima, constatand decesul. Conducatorul auto care a provocat evenimentul rutier a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat, duminica, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii vasluieni au intocmi dosar penal pe numele tanarului de 19 ani pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.