Membrii Biroului Politic National al PNL au votat, marti, in unanimitate, ca Raluca Turcan, liderul filialei Sibiu, care a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare, sa fie presedinte interimar al partidului pana la Conventia Nationala.

Decizia a fost luata in mai putin de o ora de la debutul sedintei si a fost practic o confirmare a recomandarii facute de liderii de organizatii judetene care au obtinut rezultate peste media partidului si care s-au reunit luni seara la sediul central al PNL.

Odata cu votarea Ralucai Turcan drept presedinte interimar, liberalii au impus si conditia ca aceasta sa nu candideze la congresul de anul viitor.

In BPN se discuta la ora transmiterii acestei stiri cine va fi viitorul secretar general interimar, pana acum fiind facute doua propuneri: Teodor Atanasiu si Raducu Filipescu, liderul organizatiei judetene Calarasi.

De asemenea, in cadrul sedintei, Catalin Predoiu si-a anuntat intentia de a candida pentru presedintia partidului la congresul de anul viitor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.