O initiativa bine-venita pentru mediul inconjurator ii invita pe timisoreni sa nu mai arunce deseurile din plastic la gunoi, ci sa le dea la schimb pentru un copacel de tuia in ghiveci.

Proiectul apartine asociatiei Eco Club Timisoara, iar acestia au pus la bataie 1000 de astfel de copacei, care pot fi plantati in curte sau oriunde in alta parte.

Educatia ecologica nu presupune doar explicarea in termeni usor de inteles pentru copii. Ea inseamna si insuflarea respectului pentru mediul inconjurator prin participarea la actiuni concrete; Flex Eco Fair este una din ele”, a declarat Andreia Schneider presedintele Asociatiei Eco Club Timisoara citata de opiniatimisoarei.ro.

Asadar, toti cei care doresc un mediu curat sunt asteptati duminica, 18 decembrie, intre orele 11.00 si 15.00, in Piata Libertatii. Aici, in schimbul a 10 PET-uri gata turtite vor primi un tuia de aproximativ 60 – 80 cm. Numarul de puieti tuia oferiti unei persoane creste progresiv pe baza numarului de PET-uri colectate si aduse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.