Doua persoane au fost ranite duminica in incinta unui laborator al Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce un frigider cu substante chimice a explodat, usa acestuia si geamurile incaperii fiind sparte in urma deflagratiei.

Din primele cercetari reiese ca deflagratia a avut loc din cauza unui scurtcircuit la frigiderul plin cu substante chimice.

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgente Cluj in exploziei, scrie News.ro.

"Doua persoane au fost transportate la spital in urma unei explozii la un frigider de la Facultatea de Chimie a UBB. Se pare ca a fost un scurtcircuit la frigider si ar fi luat foc niste substante chimice depozitate acolo. Usa frigiderului a sarit de la loc si au fost sparte niste geamuri”, a explicat Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

La acea ora, in cladire se afla doar personalul de intretinere.

"La fata locului au venit portarul si femeia de serviciu din institutie care, preventiv, au fost transportate la spital, in conditiile in care substantele chimice din frigider ar fi putut degaja anumite gaze nocive”, a spus Biris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.