Social9 Decembrie 201612:17de Clara Vacaru

Lectura de 4 minute

PRIAevents organizeaza conferinta PRIA SMEs and EU Funds – cel mai complet eveniment din Romania dedicat IMM-urilor si Fondurilor Europene in data de 15 decembrie 2016, incepand cu ora 09.30, la hotel Sheraton Bucuresti.

In cadrul conferintei se vor dezbate cele mai importante teme de interes pentru IMM-uri, iar cei mai buni specialisti in domeniu vor analiza situatia IMM-urilor si a Fondurilor Europene, perspectivele pentru anul 2017, accesarea si absorbtia Fondurilor Europene mai ales ca din ianuarie 2017 se vor deschide mai multe programe.
Se vor prezenta oportunitati si solutii de business destinate IMM-uriilor, iar antreprenorii vor discuta despre proiectele lor de succes.

Vor fi dezbatute:

  • aspecte fiscale si legislative
  • oportunitati de finantare
  • solutii de business destinate IMM-urilor
  • programe dedicate si beneficii de asistenta adaptate pentru activitatile IMM-urilor
Conform raportului, in vechea perioada de programare, in politica de coeziune a UE, Romania a primit 15,5 miliarde de euro de la Comisia Europeana, la care se adauga finantare nationala publica de 3,3 miliarde de euro.

Potrivit datelor, din acesti bani europeni s-au finantat proiecte pentru 2.898 de intreprinderi mici si mijlocii si 101 start-upuri.

In total, in urma investitiilor cu banii europeni din politica de coeziune, in Romania au fost create 35.000 de locuri de munca, dintre care 13.228 de joburi in IMM-uri.

Citeste si:
Cât de mult s-a schimbat România după starea de urgență
Cât de mult s-a schimbat...

PRIA SMEs and EU Funds face parte din seria PRIAevents care aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass-mediei. Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscuta pentru organizarea eveniementelor dedicate sistemului medical.

Se vor impartasi noi concepte, cele mai bune practici, cunostinte, experiente, strategii si solutii, cu accent pe dezvoltarea si infiintarea IMM-urilor, antreprenoriat, procedurile de accesare si de sprijin pentru accesarea Fondurilor Europene.

In cadrul conferintei PRIA SMEs and EU Funds veti beneficia de aflarea noutatilor pentru Fondurile Europene, relevante pentru IMM-uri, perspectivele pentru anul 2017, analize la un nivel inalt, interconectarea dintre activitati, evolutii, inovatii si oportunitati de investitii.

La conferinta PRIA SME’s & EU Funds lectori invitati sunt: Achim IRIMESCU – Ministrul Agriculturii; Dragos Cristian DINU – Ministrul Fondurilor Europene; Cezar Radu SOARE – Secretar de Stat, Ministerul Dezvoltarii Regionale; Reprezentant Ministerul Finantelor ; Tudorel ANDREI – Presedinte, Institutul National de Statistica; Radu TIMIS – Fondator, CRIS-TIM; Sergiu OPRESCU – Presedinte al Consiliului Director ARB / Presedinte Executiv Alpha Bank; Petru LUHAN – Director General, Humboldt Spirit SRL_Fonduri Europene, precum si reprezentanti din sectorul IT&C, consultanti, avocati.

Citeste si:
Specialistii in sanatate au descoperit noi simptome in cazul...
Specialistii in sanatate au...

Printre temele abordate in cadrul conferintei se vor regasi: Fondurile Europene. Fiscalitatea; Strategia guvernamentala privind dezvoltarea sectorului IMM-urilor; Linii de finantare nerambursabile si scheme de ajutor de stat pentru IMM-uri pentru 2017. Prezentarea programelor relevante pentru IMM-uri in 2017; Importanta predictibilitatii mediului fiscal. Efectele unui mediu fiscal imprevizibil pentru sectorul IMM-urilor; Surse de finantare si solutii pentru IMM-uri; Produse de finantare destinate IMM-urilor; Garantii pentru sustinerea planurilor de investitii ale IMM – urilor; Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) esentiale pentru dezvoltarea economica si bunastarea sociala; motoare pentru competitivitate si inovare; locuri de munca si contributia in cadrul circuitului economic, la dezvoltarea unor noi piete si tehnologii; Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) esentiale pentru dezvoltarea economica si bunastarea sociala; motoare pentru competitivitate si inovare; locuri de munca si contributia in cadrul circuitului economic, la dezvoltarea unor noi piete si tehnologii; Instrumente de finantare ale start-up-urilor: credite bancare, micro finantare, venture capital si private equity; Oportunitatile de internationalizare a afacerilor, scalarea modelului de business si prospectarea de noi piete; Povesti de succes: Cum au implementat antreprenorii proiectele lor europene? Decizia antreprenoriala; Analiza pietei, masurarea avantajului competitional, gasirea nisei potrivite pentru o noua afacere; Ce solutii propune mediul de afaceri pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor?

Conferintele PRIAevents aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass - mediei. Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscuta pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Parteneri ai evenimentului PRIA SME’s & EU Funds sunt CEC Bank, Camera de Comert Romano-Germana, Camera de Comert Romano-Olandeza, Camera de Comert Romano-Britanica, Camera de Comert Romania-Israel, Camera de Comert Romano-Elvetiana, CNIPMMR si ARB.

Parteneri media sunt Agerpres, 9AM News, Transilvania Business, MarketingPortal.ro si Manager.ro.

Citeste si:
China a ascuns numărul real al cazurilor de Covid-19, acuză SUA
Serviciile secrete americane...

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA SME’s & EU Funds si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe http://priaevents.ro/pria-smes-eu-funds/Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.