O femeie in varsta de 50 de ani din judetul Dambovita a murit, vineri, intr-un incendiu care a cuprins locuinta in care se afla, trupul carbonizat al acesteia fiind gasit de catre echipajele de interventie. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita spun ca incendiul a izbucnit din cauza unui cos de fum care nu a fost izolat corespunzator.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Dambovita, Eduard Telea, incendiul a izbucnit vineri la o locuinta din comuna Ciocanesti, satul Urziceanca.

Focul a pornit in dormitorul casei, iar in momentul in care echipajele de la garda de interventie Racari din cadrul ISU Dambovita au ajuns la fata locului au gasit-o pe femeia in varsta de 50 de ani carbonizata, scrie News.ro.

Flacarile au distrus dormitorul locuintei, iar focul a fost stins inainte de a se propaga la tot imobilul.

Pompierii damboviteni au stabilit ca incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum neizolat corespunzator fata de materialele combusibile din jur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.