Un tanar in varsta de 30 de ani s-a urcat, luni, pe pervazul unui geam aflat la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Circumvalatiunii din Timisoara si ameninta ca se arunca in gol.

UPDATE 18:30 Timisoreanul a fost convins sa renunte la gestul extrem, dupa aproximativ cinci ore de negocieri. Barbatul a fost transportat la Clinica de psihiatrie din Timisoara.

Mai multe echipaje de salvare incearca, de trei ore, sa convinga un barbat de 30 de ani sa nu se arunce de la etajul patru al unui bloc de locuinte din Timisoara. Acesta tine un picior in afara ferestrei, are langa el un cutit si cere sa vina ”cat mai multa Politie”, scrie News.ro.

”Este vorba despre un barbat in varsta de 30 de ani cu posibile probleme psihice, care ameninta ca se va sinucide. La fata locului au fost trimise doua autospeciale dintre care una cu autoscara mecanica, dar si o perina de salvare care, insa, nu poate fi pusa deoarece persoana respectiva ameninta ca se va arunca daca perina va fi montata. Echipaje de la Politie si Jandarmerie, dar fi familia negociaza cu el”, a declarat Bogdan Mutu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Banat”.

Singura solicitare a barbatului este ”sa vina cat mai multa Politie”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.