Catalin Mihai Craciun, un tanar de 29 de ani din Topoloveni, judetul Arges, a fost retinut pentru omor, fiind suspectat ca si-a ucis tatal bolnav si imobilizat la pat. Barbatul este cel care a sunat la 112 si a spus ca si-a gasit tatal mort in casa.

In urma necropsiei, legistii au constatat ca decedatul avea mai multe organe interne rupte, desi la exterior nu avea niciun semn.

Catalin Mihai Craciun a sunat, vineri seara, la 112 si a anuntat, foarte afectat, ca si-a gasit tatal mort in casa. Politistii si procurorii care au deschis o ancheta in urma decesului barbatului in varsta de 67 de ani nu au vazut, la o prima examinare a cadavrului, semne vizibile de violenta, dar au cerut efectuarea unei necropsii.

Potrivit unor surse judiciare, in urma examenului de specialitate, medicii legisti au constatat ca barbatul avusese o hemoragie interna si avea mai multe organe rupte. In ultima perioada, acesta suferise mai multe accidente vasculare si avea semipareza.

Principalul suspect, fiul de 29 de ani al barbatului, a fost retinut sambata seara, iar in cursul zilei de duminica el va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. El si-a recunocut, ulterior, fapta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.