Un tanar de 30 de ani a fost operat de urgenta, joi, in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Capitala avand o taietura de sase centimetri lungime in talpa si doua ligamente rupte la piciorul drept. Tanarul sustine ca s-a ranit marti seara in timp ce se dadea pe un tobogan din complexul de agrement Therme Bucuresti.

Reprezentantii complexului confirma ca a existat un incident si spun ca investigheaza ce s-a intamplat, scrie Digi24.ro.

„In cursul serii de marti, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alaturi de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme Bucuresti, acuzand o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate ingrijirile necesare, acesta refuzand pe proprie raspundere transportul la un centru de investigatie specializat, sub argumentul consultarii unui medic cu care se afla intr-o relatie de prietenie. Sistemele de siguranta de la Therme Bucuresti respecta si execed toate reglementarile la nivel national si european, fiind certificate suplimentar, inclusiv de TÜV Germania”.

Sebastian Gaman a povestit pentru News.ro ca s-a ranit in complexul cu pricina dupa ce s-a dat pe un tobogan. „M-am dat intr-un tobogan de doua persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului si m-a taiat pe picior. Am o taietura de sase centimetri, pana la os si doua ligamente rupte”, povesteste tanarul de 30 de ani, precizand ca a plecat la spital cu masina prietenilor, deoarece s-a temut ca salvarea va ajunge tarziu.

Tanarul a fost operat, joi, in Spitalul de Urgenta Universitar Militar Central si in prezent se afla in sectia de Ortopedie a Unitatii de Primiri Urgente.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.