Cladirea Tribunalului Maramures a fost evacuata, miercuri dimineara, in urma unei alerte cu bomba. La fata locului se afla in acest moment mai multe echipe de jandarmi si ale SRI.

UPDATE 14:00 In urma verificarilor, pirotehnistii, coordonati de SRI, au descoperit ca pachestul suspect nu prezenta un pericol. „A fost vorba despre o imitatie a unui dispozitiv explozibil improvizat. DEI in limbaj de specialitate. Avea inclusiv acele fire luminoase. Procedura utilizata a fost disuperea mecanica a firelor. Aceasta s-a facut in conditii de siguranta. Nu a bubuit, intrucat nu continea material explozibil. Cel mai probabil a fost asezat la intimidare. Procurorul aflat permanent preia acum ancheta. Misiunea SRI s-a incheiat cu succes", a declarat Ovidiu Marincea, purtatorul de cuvant al SRI.

UPDATE O echipa de experti SRI confirma ca in toaleta se afla un pachet suspect, scrie stirileprotv.ro. Deocamdata nu s-a făcut public continutul pachetului.

Tribunalul Maramues a fost evacuat, miercuri dimineata, pentru verificari amanuntite, dupa ce un apel anonim a anuntat ca in incinta cladirii s-ar afla o bomba.

Potrivit ziarmm.ro, persoana care a sunat la 112 a anuntat ca ca presupusa bomba ar fi amplasata intr-una din toaletele cladirii.

La aceasta ora, mai multe echipaje de jandarmi si pirotehnisti verifica institutia.

Stire in curs de actualizare


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.