Un accident feroviar s-a produs in gara Arad, dupa ce o locomotiva a incercat sa cupleze mai multe vagoane tip cisterna incarcate cu motorina, lovind, insa, primul vagon, informeaza aradon.ro.

UPDATE 13:00 Mecanicii care manevrau locomotiva si au provocat accidentul din Gara Arad au fost testati cu aparatul etilotest imediat dupa accident, stabilindu-se ca acestia erau sub influenta bauturilor alcoolice. Amandoi vor fi cercetati penal pentru neindeplinirea indatoririlor de serviciu sau indeplinirea lor defectuoasa, scrie News.ro.

Din fericire, primul vagon lovit nu era incarcat, insa impactul loviturii a fost totusi destul de puternic, caci vagonul gol a fost urcat peste cel de-al doilea vagon si a rupt liniile de tensiune.

Garnitura avea nu mai putin de 24 de vagoane, noteaza stiripesurse.ro.

Pompierii s-au deplasat imediat la fata locului pentru a verifica daca exista scurgeri de motorina si au ramas peste noapte pentru a asigura zona.

Incidentul s-a petrecut la ora in jurul orei 02.00.

Vezi foto aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.