Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au dispus, joi seara, retinerea pentru 24 de ore a opt persoane implicate in urma cu doua saptamani intr-un scandal cu sabii intr-un local din Craiova in care cel putin doua persoane au fost ranite.
In urma scandalului care a avut loc in noaptea de 4/5 noiembrie nu au fost depuse plangeri la politie, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj. Printre cei implicati in conflict se afla si Vadik Gigi Zavera, zis Gigioc, cunoscut in Craiova ca membru al lumii interlope si implicat de-a lungul timpului in mai multe scandaluri cu violenta. Potrivit portalului Tribunalului Dolj, acesta, impreuna cu Cimpoeru Ionelus, Baloiu Alexandru Grigore, Barbu Florinel, Flutur Sorin Stelian, Mitre Cantemir Stefan, Tudor Catalin Viorel si Vladescu Cristian Marian urmeaza sa fie prezentati azi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Cei opt barbati implicati in scandal sunt cercetati pentru comiterea mai multor infractiuni precum tulburarea ordinii si linistii publice, port de obiecte periculoase, tentativa de omor, complicitate la tentativa de omor, scrie HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.