Femeia care se zbate acum intre viata si moarte, dupa ce a cazut de la etajul 15, este avocata de 10 in Bariul Bucuresti.

Femeia care a cazut, joi dimineata, de la etajul 15 al unui bloc din Capitala are 44 de ani si este avocata in Baroul Bucuresti de 10 ani si are si un cabinet individual. In momentul tragediei, ea se afla in apartamentul proprietate personala impreuna cu iubitul ei, care era la acel moment in alta camera.

Ea a cazut in gol de la etajul 15 pe copertina parcarii blocului, lipita de bloc. Practic, scrie stirileprotv.ro, victima a cazut 6 etaje, motiv care explica si faptul ca a ramas in viata.

La sosirea medicilor, ea se afla in stare foarte grava. "In urma caderii de la inaltime a prezentat un politraumatism, un traumatism cranio cerebral grav, coma postrtraumatica. Acolo au intervenit echipajele noastre, au aplicat masurile de stabilizare cu intubatie", a declarat Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD.

Politistii l-au luat la audieri pe iubitul femeii si incearca acum sa afle cum a fost posibila o asemenea tragedie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.