Autoritatile au platit pe bradul care va fi amplasat in centrul orasului Targu Jiu in aceasta iarna nu mai putin de 90.000 de euro, in rate, fara TVA, informeaza romanialibera.ro.

Daca pana in acest an, autoritatile locale utilizau un brad artificial cu o inaltime de 15 metri, anul acesta bradul va avea o inaltime de 22 de metri, un diametru de 9 metri. Acesta va fi echipat cu 81.000 de leduri si va avea si un sistem de sonorizare. A fost platit in rate lunare, din decembrie 2015 pana in noiembrie 2016, scrie libertatea.ro.

Reprezentantii Primariei cred ca acest brad va putea fi folosit in urmatorii 12 ani.

In urma datelor aparute in mediul online, inspectorii Curtii de Conturi au decis verificarea achizitiei.

Avand in vedere ca achizitia a fost facuta de primaria PSD, presedintele PNL nu a pierdut ocazia sa posteze pe pagina sa de Facebook un comentariu legat de aceasta situatie: "Brad de Craciun. Pret 90 000 euro. Contractant: Primaria PSD a orasului Tg Jiu. Platitor: contribuabilii. Morala: Asa cred pesedistii in Romania. Indraznesc sa creada doar in banii ei publici", a scris liderul liberal.

Informatia a aparut initial pe pagina de Facebook a clujeanului Doru Supeala: "Statul Roman: 90.000 de euro un brad, fara TVA. Legal, nu ai ce le face. Inmultiti cu peste 4000 de administratii locale si veti intelege dimensiunea jafului national executat cu acte in buna regula", scris Doru Supeala.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.