Black Friday inseamna in primul rand economii. Iar daca poti face o vacanta cu un buget infim, atunci tot ce ai de facut in weekend-ul de reduceri pentru Vinerea Neagra 2016 este sa vizitezi site-ul Vola.ro, un portal care iti face propuneri dintre cele mai avantajoase pentru excursiile de iarna, pentru escapadele de vara sau pentru concediile cu familia sau cu prietenii. Ca sa iti fie mai usor, mai jos gasesti cateva dintre cele mai bune oferte, pe care le-am selectat special pentru tine. Noi iti dorim sa ai parte de distractie, aventura si momente de neuitat indiferent de cine alegi sa petreci city break-ul planificat.

Daca pe lista ta de destinatii este Spania, agentia de turism Vola.ro are reduceri care incep de la 15% si ajung pana la 35%. Pentru Costa del Sol, poti sa platesti 199 €/ persoana si primesti transportul asigurat cu avionul si o saptamana de cazare.

O vacanta in tinutul unde pizza si pastele se mananca oricand costa 109 €/ persoana, iar asta include bilete de avion si 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus. Locatia este la 1,4 km de centru, iar asta este ocazia ta sa ajungi in Roma si sa iti pui o dorinta la celebra fantana cu banuti.

Barcelona
se poate vizita dupa o investitie ce porneste de la 179 €/ pers cu bilet de avion dus-intors si taxe de aeroport, dar si 2 nopti de cazare incluse. Asta dupa o reducere de 30% din pretul initial.

Un city break in Venetia incepe de la 119 €/ persoana cu bilet avion si 3 nopti de cazare, fata de 184 de euro cat costa. Pentru putin mai mult, poti sta chiar intr-un hotel cu vedere la laguna, situat la doar cativa pasi de Palazzo Ducale si Puntea Suspinelor.

Londra
, Anglia se viziteaza cu un deal care incepe de la 129 €/ persoana. Biletele de avion sunt incluse, la fel si 2 nopti de cazare, mic dejun, asigurare de calatorie Esential. Queens Park Hotel este pozitionat perfect daca ai de gand sa vizitezi Palatul Kensington sau Parcul Hyde.

Reducerile de vacanta pentru a vizita Belgia, mai exact Bruxelles ajung pana la 40%, iar pentru 149 €/ pers primesti un pachet cu bilete si cazare pentru doua nopti. Locatia este foarte aproape de o statie de metrou, ceea ce faciliteaza vizitele prin oras. Printre punctele de atractii, foarte apropiate: Catedrala Sfintii Mihail si Gudula, Palatul Regal Maison du Roi, Parcul Bruxelles sau Parlamentul Uniunii Europene.

Pentru o excursie atipica, prin tinutul Regatului Boemiei, poti alege Cehia si platesti 239 euro/ persoana, pe vola.ro fiind propuse mai multe pachete cu diverse beneficii incluse. Toate au discounturi cuprinse intre 15-35%.

Sursa foto: pixabay.com, pexels.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.