Un incendiu a izbucnit, miercuri, intr-un spatiu comercial din zona Halei Obor din Capitala, fiind afectata o suprafata de 50 de metri patrati. Deoarece flacarile au afectat structura de rezistenta a constructiei, pompierii de la ISU Bucuresti au luat masura ca toata Hala Obor sa fie evacuata pana la finalizarea interventiei.

UPDATE 18:30 Dupa o interventie de aproximativ patru ore, pompierii de la ISU Bucuresti Ilfov au reusit lichidarea incendiului din cauza caruia a fost nevoie de evacuarea Halei Obor din Capitala, in incendiu fiind afectata structura de rezistenta a constructiei.

Pompierii au intampinat dificultati din cauza accesului greoi dar si din cauza suprafetei mari de materiale de constructii decopertate pentru stingerea focarelor care s-ar fi putut reaprinde.

„Incendiul a izbucnit dintr-un spatiu administrativ, de la un birou si s-a extins la acoperisul de la nivelul etajului unu. Pompierii au actionat pentru decopertarea invelitorii din tabla a acoperisului si crearea accesului catre focarul incendiului. Dupa aproximativ patru ore incendiul a fost lichidat. Dificultati au fost date de fatptul ca accesul era greoi in spatiul respectiv si pentru ca trebuia actionat la decopertarea acelei invelitori din tabla pentru a reusi stingerea focarelor de incendiu”, a declarat pentru News.ro locotenentul Adrian Marin de la ISU Bubucresti-Ilfov.

Stire initiala: Primele echipaje de pompieri care au sosit in urma sesizarii la 112 au constatat ca incendiul a cuprins un spatiu comercial de aproximativ 50 de metri patrati, scrie News.ro.

Flacarile au afectat insa structura de rezistenta a intregii constructii, astfel incat s-a cerut suplimentarea fortelor, spune locotenentul Adrian Marin, ofiter de presa al ISU Bucuresti - Ilfov.

La ora transmiterii acestei stiri, actioneaza 12 autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscara de pompieri si o autospeciala pentru descarcerare, toate de la ISU Bucuresti-Ilfov.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.