Un barbat de 63 de ani, din comuna Runcu, judetul Valcea, a murit miercuri dimineata, dupa ce si-a dat foc in fata primariei.

Potrivit site-ului gds.ro, omul era foarte suparat petru ca afacerea lui a ajuns in pragul falimentului, dupa ce autoritatile locale au dat o autorizatie de functionare unui alt magazin aflat langa al sau.

Miercuri, la ora 5 dimineata, barbatul a mers la primarie pentru a cere socoteala, dar nu a gasit-o in institutie decat pe femeia de serviciu. Fara sa scoata niciun cuvant, el a mers la masina sa, a scos un bidon de benzina pe care si l-a turnat in cap, apoi a amenintat ca isi da foc, dar primarul nu il va asculta.

In scurt timp, barbatul a aprins o bricheta si si-a dat foc, in fata primariei. Politistii urmeaza sa stabileasca daca hainele imbibate cu benzina au luat foc accidental sau el le-a aprins intentionat. Din pacate nimeni nu a putut sa-i acorde primul ajutor, iar barbatul a murit.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.