De cele mai multe ori cand plecam in vacanta lasam mancare in congelator, insa ne facem constant griji in legatura cu ce se poate intampla lipsa noastra. De exememplu, cum ne vom da seama daca alimentele nu s-au alterat in cazul in care a fost o pana de curent. Iata un truc genial care te poate scapa de aceasta grija.
Pentru a fi sigur ca mancarea nu s-a decongelat si stricat iata ce poti face atunci cand pleci de acasa: umple o cana cu apa si pune-o in congelator. Dupa ce apa a inghetat aseaza o moneda deasupra si lasa cana in congelator pe perioada in care vei lipsi, noteaza one.ro.

Daca in momentul in care te intorci din calatorie moneda se va afla exact in locul in care ai lasat-o atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme. Insa, in cazul in care moneda se afla pe fundul canii, vei fi nevoit sa arunci alimentele, caci inseamna ca a fost oprit curentul pentru destul timp cat sa se dezghete mancarea, scrie antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.