Un avion care urma sa zboare de pe aeroportul din Cluj spre Basel, Elvetia, a fost lovit de o cisterna pe pista Zeci de pasageri au fost debarcati din avion si pusi sa astepte rezolvarea problemei.

Cisterna a acrosat avion, care urma sa decoleze din Cluj spre Basel, Elvetia. Directorul operational al Aeroportului International din Cluj, Iuliu Pop, a precizat, pentru Mediafax, ca aeronava nu va decola pana cand nu se vor incheia verificarile tehnice.

Un alimentator cu apa, un utilaj care alimenteaza avionul cu apa, a ridicat nacela mai sus decat era recomandat si a atins avionul. Este vorba despre o aeronava a companiei Wizzair care trebuia sa decoleze spre Basel. Acum se fac verificarile tehnice pentru a se vedea daca aeronava poate decola sau nu”, a declarat Iuliu Pop, pentru sursa citata.

Cursa Cluj-Napoca (CLJ)- Basel-Mulhouse-Freiburg (BSL) trebuia sa decoleze la ora 7.20 si sa ajunga in Basel la ora locala 8.35.

Avionul va putea decola abia la ora 12.30, cu 5 ore intarziere.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.