Sotul Anei Maria Patru, Florin Stefan Patru, a incercat sa fuga cu mai multe acte in timpul perchezitiilor DNA. Potrivit investigatorilor DNA, aceste dosare erau importante in desfasurarea anchetei.

La una dintre locuintele sefei Autoritatii Electorale Permanente unde se desfasoara in prezent perchezitii DNA, Florin Stefan Patru ar fi incercat sa ia cu el mai multe acte de la o societate comerciala pe care a condus-o si pe care a radiat-o.

Procurorii anticoruptie au indicii conform carora acele acte ar putea sa elucideze un circuit al mitei.

Politistii judiciari au reusit sa il opreasca pe sotul sefei AEP, iar documentele i-au fost confiscate. Pentru fapta sa, Florin Stefan Patru ar putea fi pus sub acuzare pentru o favorizare a infractorului.

In acest moment se cauta dosare la sediul din Bucuresti Autoritatii Electorale Permanente Bucuresti, intr-o localitate din Ilfov si in Valcea. Se fac cercetari pentru infractiuni de trafic de influenta si spalare de bani. Perioada vizata de procurori este 2008-2013.

Ancheta il vizeaza pe presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru.

Ana Maria Patru conduce Autoritatea Electorala Permanenta din primavara lui 2012, scrie Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.