Procurorii DNA Ploiesti fac, marti dimineata, perchezitii la sediul Autoritatii Electorale Permanente, intr-un dosar care vizeaza fapte de trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unor surse judiciare, care arata ca printre persoanele vizate este si presedintele AEP, Ana Maria Patru.

Directia Nationala Anticoruptie arata ca Serviciul teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2008 -2015, a unor infractiuni de coruptie. In aceasta cauza se fac patru perchezitii in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Valcea, la o institutie publica si la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au precizat ca procurori de la DNA Ploiesti si ofiteri de Politie Judiciara ridica documente de la sediul Autoritatii Electorale Permanente.

Potrivit surselor citate, in acest dosar se fac cercetari pentru trafic de influenta si spalare de bani, iar printre persoanele vizate ar fi si presedintele AEP, Ana Maria Patru.

La finalul perchezitiilor vor fi audiate mai multe persoane, au precizat sursele judiciare.

Perchezitiile sunt facute de procurori impreuna cu jandarmi de la Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei "Vlad Tepes”, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.