Incident neobisnuit la cinematograful unui mall din Timisoara. Doi judecatori au cerut reluarea unui film de desene animale, pentru ca au ajuns in sala mai tarziu cu 15 minute.

Desi au intrat in sala mai tarziu cu 15 minute, timp in care s-a difuzat primul sfert de ora din desenul animat "Berzele", cei doi judecatori, sot so sotie, nu s-au multumit sa vada restul productiei. Insotiti de circa 20 de copii, pe care i-au invitat la ziua copilului lor, acestia au incercat sa isi gaseasca locurile, pe care le ocupasera alte persoane. Pentru ca in sala de cinema s-a iscat un adevarat haos, cei doi au cerut reluarea filmului de desen animat.

"Filmul a fost intrerupt dupa aproape 15 minute de la inceperea reprezentatiei, s-au aprins luminile, in ciuda vociferarilor din sala, pentru ca doi adulti care insoteau un grup de copii sa-si gaseasca locurile. Voiau neaparat ca ultimele trei randuri sa fie eliberate, pentru ca acolo aveau biletele. Dupa o serie de parlamentari si discutii in contradictoriu cu plasatoarele din sala, situatia s-a aplanat, spectatorii care ocupasera locuri pe cele trei randuri, la inceputul filmului, fiind mutati in alta parte”, a povestit una dintre persoanele din sala, pentru banatulazi.ro.

Ulterior, toti cei prezenti in sala de cinematograf au fost nevoiti sa revada prima parte a peliculei de desene animate, intrucat operatorii au decis sa puna povestea animata a Berzelor de la inceput.

Citeste si:
Un avion a aterizat de urgenţă la Timişoara din cauza unui pasager...
Un avion Tarom a aterizat de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.