Copilul de 11 ani din Timisoara transportat in coma la spital dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al blocului in care locuia a murit, el avand plamanul perforat de o coasta si leziuni la cap.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat pentru News.ro ca medicii nu i-au mai putut salva viata baiatului de 11 ani care a cazut luni dimineata de la etajul al patrulea al blocului in care locuia.

”Din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat si a decedat. Avea leziuni la cap si plamanul perforat de o coasta. Era plin de sange in interior”, a spus Mihai Gafencu.

Copilul in varsta de 11 ani din Timisoara a fost transportat la spital, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al blocului in care locuia. Copilul era singur acasa, parintii sai fiind plecati la serviciu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, Ionut Bocancea, incidentul a fost semnalat la 112 de un barbat care se afla intr-o statie de tramvai.

"Un copil de 11 ani a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din zona Balcescu, din Timisoara. Un om aflat pe strada, intr-o statie de tramvai l-a observat si a sunat imediat la numarul 112. Copilul se afla singur acasa, parintii fiind plecati la serviciu”, a spus Bocancea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.