O femeie inca neidentificata, de aproximativ 50 de ani, a fost gasita, luni dimineata, plutind pe raul Dambovita, in zona Targului Vitan din Bucuresti, fiind facute manevre de resuscitare de echipajul SMURD insa fara rezultat.

Un trecator a observat, luni dimineata, in jurul orei 4.00, ca femeia plutea pe raul Dambovita, imbracata si cu fata in jos. El a sunat la 112, iar echipajele ISU - SMURD au reusit sa o scoata din apa.

Femeia era insa in stop cadrio-respirator si suferise un soc hipotermic sever, au spus cadrele medicale la fata locului. scrie News.ro.

Dupa aproximativ 45 de minute de manevre de resuscitare, semnele vitale inca nu au revenit, asa ca femeia fost declarata decedata.

Politia a deschis o ancheta pentru a afla identitatea femeii si daca este vorba despre o sinucidere, o cadere accidentala sau a fost victima unei infractiuni.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.