Ultima zi a saptamanii ne aduce temperaturi mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta perioada. Duminica, soarele se va arata pe cer, iar mercurul din termometre va ajunge pana la 21 de grade Celsius in unele regiuni.

Asa ca va puteti lasa fularele acasa atunci cand iesiti la plimbare prin parc, la jogging sau la cumparaturi.

Meteorologii arata ca cerul va fi doar temporar noros, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, in special pe crestele muntilor.

Cel mai cald va fi duminica in Banat, unde temperaturile vor ajunge la amiaza pana la 21 de grade. Spre seara, insa, e posibil sa apara averse si vremea sa se raceasca brusc, pana la 8 grade.

De soare si cer senin se vor bucura si locuitorii din Oltenia, Muntenia si Dobrogea, unde innorarile se vor inregistra cu precadere dimineata, iar mercurul din termometre va urca pana la 19 grade.

In restul tarii, temperaturile nu vor depasi 15 grade, iar sansele de ploaie sunt mai mari.

Iata cat de cald va fi duminica in marile orase ale tarii:

Arad - 19 grade C
Bacau - 13 grade C
Baia Mare - 15 grade C
Brasov - 18 grade C
Bucuresti - 17 grade C
Cluj-Napoca - 17 grade C
Constanta - 19 grade C
Craiova - 17 grade C
Hunedoara - 19 grade C
Lugoj - 21 grade C
Resita - 21 grade C
Sibiu - 18 grade C
Timisoara - 20 grade C
Tulcea - 19 grade C

Si luni si marti vor fi zile calduroase, cu maxime cuprinse intre 14 si 22 de grade Celsius, dupa care se intoarce frigul, scaderea de temperatura fiind destul de brusca, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.