O femeie a ajuns in stare grava la spital, vineri dimineata, dupa ce casa ei a sarit in aer. Cel mai probabil, motivul este o acumulare de gaze.

Explozia a avut loc intr-un cartier de la marginea orasului Braila, la iesire spre Buzau, scrie libertatea.ro.

Dupa explozie, vecinii au sunat la 112, iar pompierii ajunsi la fata locului au evacuat localnicii de pe o raza de 50 de metri.

Proprietara locuintei care a sarit in aer are 55 de ani si a ajuns la spital cu arsuri grave. „A fost diagnosticata cu arsuri de gradul 1, 2, prin explozie, pe fata, torace, ambele maini si membrele pelvine, cu o suprafata totala de 40 la suta din suprafata corpului. A fost ingrijita la UPU, ulterior fiind preluata de compartimentul de chirurgie plastica si reconstructiva”, a explicat dr. Alina Neacsu, medic la Spitalul de Urgenta Braila. potrivcit sursei citate.

Medicii iau in calcul ca victima sa fie transferata la o clinica din Capitala.

Intre timp, pompierii au demarat o ancheta ca sa afle motivele care au dus la producerea exploziei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.