Luptatorul Mircea Ursu, poreclit „Samson” sau „Bodyguardul lui Dumnezeu” a fost arestat preventiv, vineri, in dosarul in care este acuzat ca l-ar fi amenintat pe Eduard Irimia, organizatorul galei Superkombat sa il promoveze la concursuri, show-uri televizate si gale sportive, scrie News.ro.

Decizia arestarii preventive, luata de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, nu este definitiva insa este executorie, astfel ca Ursu va sta in arest preventiv pana la o eventuala contestatie.

Din cercetarile pe care le-au facut politistii Directiei de Investigatii Criminale a reiesit ca Mircea Ursu (35 de ani) ar fi amenintat si constrans un organizator de competitii sportive sa il promoveze la concursuri, show-uri televizate si gale sportive, pentru a dobandi foloase patrimoniale necuvenite, arata Politia Romana.

Mircea Ursu mai este cercetat si pentru ca alaturi de un prieten de-al sau, Cosmin Mihai Gasca (27 de ani), ar fi amenintat si constrans pe Vasile Constantin, administratorul restaurantului Casa Snagovenilor sa ii angajeze ca agenti de paza.

In urma perchezitiilor facute, joi dimineata, au fost ridicate 11 sabii si doua pistoale cu gaz, arme de foc supuse autorizarii, iar Mircea Ursu si Cosmin Mihai Gasca au fost retinuti. Dosarul penal in care politistii fac cercetari a fost deschis pentru santaj, amenintare si port fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizare, fapte comise in perioada 2014 - 2016.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.