Fostul premier Victor Ponta il felicita pe Bogdan Aurescu pentru alegerea sa ca membru in Comisia de Drept International a ONU, scrie evz.ro.

"Eu vreau sa il felicit pe BOGDAN AURESCU (asa il cheama, nu 'consilierul lui...') pentru alegerea sa ca membru in Comisia de Drept International a ONU!

Bogdan a reusit in toata cariera sa prin efortul si calitatile proprii sa faca performanta si sa fie recunoscut si apreciat intr-un domeniu atat de important si select. Iar modestia si echilibrul doar au intarit aceste calitati!

PS - cred ca sa nu ii mentionezi numele ci functia temporara 'consilierul lui Iohannis' (cum spune acest titlu buclucas din dorinta de a mai trage o mica lauda Marelui Carmaci pentru ceva ce nu are niciun merit) e o traznaie la fel de mare cum ar fi fost sa spui "fostul ministru de externe in Guvernul Ponta" sau 'fostul asistent al lui Adrian Nastase! Dar in presa din Romania ce sa ne mai miram...", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.