Nicolae Vesa, directorul Liceului Tehnologic din Savarsin, a demisionat din functie dupa ce o eleva a murit accidentata de un TIR, in timpul programului scolar.

Nicolae Vesa a invocat motive de sanatate, iar Inspectoratul Scolar Judetean Arad a aprobat-o, in sedinta Consiliului de Admninistratie, scrie adevarul.ro.

Acidentul rutier a avut loc pe data de 21 octombrie, pe marginea Drumului National 7, in localitatea Savarsin. Trei eleve de la Liceul Tehnologic au fost acrosate de un TIR. Acestea erau plimbate pe marginea drumului cu un carucior, de catre niste baieti, in timpul programului scolar.

Fetele stateau in picioare pe un palet asezat pe un carucior. Masina care circula pe sensul Arad – Deva si care tracta o remorca, pe care era asezat un alt autoturism, a acrosat caruciorul si le-a ranit pe fete. Ulterior, la spitalul din Timisoara, una dintre ele a decedat. Doua dintre fete, ambele in varsta de 17 ani, au fost internate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad si au fost externate dupa cateva zile.

Una suferise un traumatism cranio-cerebral acut inchis, iar a doua a suferit un traumatism la brat si plagi escoriate multiple. A treia victima a accidentului, o fata de 16 ani, a suferit rani grave la cap si a decedat la Spitalul Judetean Timisoara dupa cateva zile in care a fost in coma. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.