Un angajat al publicatiei hotnews.ro a fost dat afara, dupa ce a postat, pe pagina publicatiei, un status jignitor la adresa lui Victor Ponta.

„Sper sa crapi, Victor Ponta”, a scris respectivul angajat, pe pagina de Facebook a site-ului Hotnews. Postarea a stat mai bine de 15 minute online a disparut ulterior, iar redactorul-sef al HotNews, Cristi Pantazi, a prezentat scuze publice, mentionand ca angajatul a fost concediat, scrie paginademedia.ro.

„Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afara de la HotNews.ro”, a scris Pantazi, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.