O adolescenta de 15 ani a cazut, marti dimineata, din trenul Regio care circula pe ruta Sighetul Marmatiei - Cluj. Parintii fetei nu i-au observat disparitia si nu au tras semnalul de alarma.

Fata a cazut din tren si a fost gasita abia dupa patru ore, timp in care trenul a mers inca 60 de kilometri si a avut 16 opriri, scrie stirileprotv.ro.

Alarma s-a dat la ora 7:20, marti dimineata, cand seful de tren i-a vazut plangand pe parintii fetei si pe fratele sau. Acestia au spus ca o mai gasesc pe adolescenta si se temeau ca aceasta a cazut din tren. Echipele de pompieri, jandarmi si politisti au inceput imediat cautarile pe ruta Dej-Gherla, dar nimeni nu a oprit trenul, astfel ca familia a mers mai departe spre Cluj Napoca.

Tanara a fost gasita dupa 4 ore si transportata la spitalul din Dej, deoarece era lovita la cap. Anchetatorii nu exclud varianta potrivit careia fata sa fi sarit intentionat din tren, deoarece ea sufera de depresie/

Fata va fi transferata la Clinica de Neurochirurgie din Cluj pentru investigatii suplimentare, iar politistii au inceput audierile in acest caz, pentru a stabili daca s-a procedat corect si cum a fost posibil ca fata sa cada din trenul in miscare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.