Social1 Noiembrie 201615:15

Lectura de un minut

Unsprezece elevi care invata la Colegiul Tehnic "Alexe Marin" din Slatina vor avea notele scazute la purtare, trei dintre ei urmand sa fie notati cu trei, in urma aparitiei pe internet a imaginilor in care batjocoresc un coleg de-al lor, a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Olt.

Consiliul clasei s-a reunit dupa ce imaginile au fost postate pe o retea de socializare.

"S-a intocmit un raport, care a fost prezentat in Consiliul profesoral din data de 31.10.2016. In urma prezentarii raportului Consiliului clasei si a discutiilor purtate, Consiliul profesoral al Colegiului Tehnic ”Alexe Marin” a hotarat urmatoarele: trei elevi cu nota la purtare scazuta la 3 (trei), doi elevi cu nota la purtare scazuta la 4 (patru) si sase cu nota la purtare scazuta la 9 (noua)", se arata intr-un comunicat de marti al ISJ Olt.

De asemenea, s-a decis monitorizarea permanenta a elevilor implicati in incident.

Conducerea ISJ Olt a declansat o ancheta la Colegiul Tehnic "Alexe Marin" din Slatina, dupa ce pe internet au aparut imagini cu un elev care este batjocorit de catre colegi de-ai sai, care il inchid intr-un dulap, iar apoi il lovesc cu un ghiozdan si cu un scaun.

Citeste si:
Ciolos, dupa reactia ministrului Educatie la rezultatele testelor...
Ciolos, dupa reactia...

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.