RADET Bucuresti anunta, luni, ca, in urma procedurilor de izolare a avariei produse duminica seara, a intrerupt furnizarea energiei termice pentru apa calda si caldura, la alte 74 blocuri alimentate cu energie termica, situate in zona bulevardului Nicolae Grigorescu.

Duminica seara, in jurul orei 22.00, din cauza unei avarii aparute la un tronson al Magistralei 1 Sud, in perimetrul strazilor Socului si Delfinului din Sectorul 2, a fost intrerupta furnizarea energiei termice pentru apa calda si caldura in 8 puncte termice, fiind afectate 127 de blocuri.

Din cauza acestei avarii, apa calda si caldura vor fi furnizate la parametri scazuti clientilor din zonele doamna Ghica, Fundeni, Colentina, Masina de Paine, Otesani si Lacul Tei.

Echipele RADET Bucuresti lucreaza in regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, iar finalizarea lucrarii este preconizata pana la ora 24:00, 31 octombrie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.