Cadavrul unui barbat a fost descoperit, luni, in cel mai mare parc din municipiul Sibiu, de un trecator care a alertat autoritatile. Politistii au gasit un bilet de adio si fac cercetari pentru identificarea barbatului.

Un sibian care a trecut prin Parcul Sub Arini, cel mai mare din Sibiu, a vazut trupul unui barbat care nu a raspuns cand l-a strigat, astfel ca a alertat Politia, scrie News.ro.

Am trecut pe aici si l-am vazut. Am strigat la el, dar nu a raspuns, mi-am dat seama ca e mort si am sunat la Politie. Nu stiu ce s-a intamplat, cred ca a murit inghetat”, a spus barbatul.

Politistii criminalisti ajunsi la fata locului au gasit un bilet de adio, in care barbatul decedat isi explica gestul si spunea ca ii pare rau pentru ceea ce face.

Primele informatii arata ca ar fi vorba despre un om al strazii, in varsta de aproximativ 50 de ani.

Politistii fac cercetari pentru a stabili identitatea barbatului si cauza exacta a decesului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.