Un taximetrist din Timisoara a fost legat si amenintat de doi clienti, care apoi au disparut cu bani si cu mai multe bunuri de-ale omului.


Jaful a avut loc in noaptea de sambata spre duminica. Taximetristul a luat doi clienti care i-au spus sa mearga pe o strada laturalnica din zona Mures din Timisoara.

Cand au ajuns la destinatie, acestia l-au amenintat, l-au legat si apoi au furat o tableta, un telefon mobil si 50 de lei si au fugit, scrie tion.ro.

Dupa ce si-a revenit din soc, taximetristul si-a chemat in ajutor colegii, zeci de taximetristi sosind imediat la fata locului. Tot acolo au ajuns si politistii de la Sectia 2, care au luat primele declaratii si probe.

Politistii au mai multe indicii care, spera ei, ii vor conduce la prinderea autorilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.