Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a depus, duminica, o coroana de flori in fata clubului Colectiv si a transmis un mesaj prin care spune ca Ambasada ii incurajeaza pe romani in lupta lor impotriva coruptiei si in efortul de a construi o tara sigura, democratica si prospera.
"Astazi ne amintim de cei care si-au pierdut vietile sau au fost raniti in tragicul incendiu, care putea fi prevenit, de la Colectiv, de acum un an. Din tragedie a rasarit speranta. Zeci de mii de romani s-au adunat pasnic pentru a-si exprima dorinta unei Romanii lipsite de coruptie, cu o guvernare transparenta, ce raspunde nevoilor cetatenilor si este deplin implicata intr-o Europa intreaga, libera si in pace", se arata intr-un mesaj al Ambasadei SUA la Bucuresti citat de News.ro.

Oficialul american transmite ca acum, cand plangem din nou victimele tragediei de anul trecut, Ambasada SUA "ii incurajeaza pe romani in lupta lor impotriva coruptiei si in efortul de a construi o Romanie sigura, democratica si prospera".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.