Un bebelus in varsta de o luna a fost descoperit, sambata, de politistii de frontiera de Timis ascuns intr-o patura de catre parintii acestuia, care voiau sa il scoata ilegal din tara pentru a ajunge in Italia.

Politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad au descoperit un bebelus de o luna ascuns intr-o patura, in urma unui control facut la un microbuz marca Volkswagen inmatriculat in Bulgaria si in care se aflau sapte persoane - patru barbati si trei femei.

Copilul era acoperit cu o patura si pus deasupra unui bagaj aflat intre doua persoane de pe scaunele din spate ale microbuzului.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca bebelusul era insotit de parintii sai, cetateni romani, care au declarat ca l-au ascuns deoarece doreau sa ajunga in Italia si nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de calatorie.

Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanelor in cauza si fac cercetari pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat si complicitate la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.