Patru persoane au murit carbonizate, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 5, in judetul Giurgiu, si in care au fost implicate doua autoturisme si o duba.

Accidentul a avut loc pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu, in zona localitatii Uzunu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu, Ion Dristaru, in accident au fost implicate doua autoturisme Dacia Logan si o duba.

In urma impactului, cele doua autoturisme, in care se aflau cate doua persoane, au luat foc.

”In momentul in care primul echipaj de pompieri a ajuns la fata locului, ambele autovehicule ardeau generalizat, iar victimele erau carbonizate”, a declarat pentru News.ro Ion Dristaru.

Accidentul s-a produs dupa ce soferul unuia dintre autoturisme a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu celalalt Logan, care era condus regulamentar, au declarat pentru News.ro reprezentanti ai Politiei Rutiere Giurgiu.

Conform acestora, cele doua autoturisme functionau cu gaz.

Duba, care circula in spatele autoturismului condus regulamentar, a ajuns in santul de pe marginea drumului, dupa ce soferul, care a observat accidentul, a tras dreapta de volan pentru a nu intra in cele doua masini.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier in zona accidentului este complet blocat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.