Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de intensificare a vantului si ninsori la munte, valabila de sambata, ora 10.00, pana luni la ora 23.00.

Incepand din cursul noptii de vineri spre sambata, la munte vantul se va intensifica treptat.

Sambata, duminica si luni, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi intervale de timp in care va ninge si vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 60...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.

Intensificari temporare ale vantului vor fi si in restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50...60 km/h, iar duminica si luni (30 si 31 octombrie), indeosebi in Maramures, Transilvania si Moldova trecator se vor semnala precipitatii mixte, noteaza meteorologii.

ANM anunta si ca sambata dimineata va actualiza informarea privind evolutia si intensitatea vantului si a ninsorilor din zona Carpatilor Meridionali si Orientali, transmite HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.