O femeie din Brasov, mama a patru copii, a fost ucisa de catre iubit in scara blocului in care locuia. Dupa crima, faptasul i-a furat victimei bijuteriile si a incercat sa fuga.

Barbatul locuia de putin cu femeia, mama a patru copii, in garsoniera acesteia. Marti seara, intre cei doi a izbucnit o cearta, iar individul a devenit violent. Speriata, si-a luat in brate bebelusul care are mai putin de un an si a iesit pe scara blocului pentru a cere ajutor. Ea s-a indreptat spre apartamentul unei prietene, dar, pentru ca aceasta nu era acasa, a ramas la usa ei, scrie reporterntv.ro.

Barbatul a iesit dupa victima, cu un cutit in mana, si a injunghiat-o, apoi a jefuit-o si a lasat-o inconstienta pe scara blocului.

Transportata de urgenta la spital, femeia, in varsta de 29 de ani, a murit pe masa de operatie.

Alarmati, vecinii au fugit dupa criminal si l-au prins, dupa care au sunat la 112. Barbatul a fost arestat preventiv.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.