Vremea va continua sa se raceasca, in urmatoarele trei zile, mai ales in jumatatea de sud-est a tarii. Temeraturile maxime se vor incadra intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada.

Pe timpul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud a teritoriului, dar si in regiunile estice; izolat va ploua slab in sud-vest, iar in rest vor fi conditii de burnita, scrie antena3.ro. Pe timpul noptii precipitatiile se vor semnala local in zona Carpatilor Orientali, unde la peste 1500 m altitudine vor predomina ninsorile. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari local in sud-est, mai ales spre sfarsitul intervalului cand in zona montana va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade.

Prognoza meteo pentru Bucuresti, in urmatoarele trei zile. Vremea se va mentine mult mai rece decat ar fi normal in aceasta perioada din an. Ziua, cerul va fi innorat, iar noaptea va deveni variabil. Temperatura maxima se va situa in jurul a 9 grade, iar cea minima va fi de 1-3 grade.

Prognoza meteo la munte, in urmatoarele trei zile. La munte, cerul va avea innorari, mai accentuate in a doua parte a intervalului cand local se vor semnala precipitatii in zona Carpatilor Orientali, unde la peste 1500 m altitudine vor predomina ninsorile si cu totul izolat in restul masivelor montane. Vantul se va intensifica mai ales spre sfarsitul intervalului, urmand a sufla tare. Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul anterior.

Vremea sambata, in tara. In toata tara, dar mai ales in sud si sud-est temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari in vestul, nordul si centrul tarii unde pe arii restranse va ploua slab. La munte, precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari locale in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind si spulberand ninsoarea pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.

Citeste si:
Zi de primavara, duminica. Temperaturile ajung si la 16 grade. Cand...
Zi de primavara, duminica....

Vremea duminica, in tara. Vremea va continua sa se raceasca, in urmatoarele trei zile, mai ales in jumatatea de sud-est a tarii. Temeraturile maxime se vor incadra intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.