Zborul TAROM care trebuia sa place de pe Aeroportul din Otopeni spre Bruxelles nu a mai decolat miercuri dimineata, informeaza stirileprotv.ro.

Cursa RO371, care trebuia sa decoleze la 7:20, insa a fost anulata din pricina unor probleme tehnice. Printre pasageri se numara si fostul consilier prezidential Iulian Chifu.

"Azi de dimineata trebuia sa plec cu Taromul via Bruxeles la Strasburg pentru o audiere in fata comisiei UE-RM pe tema alegerilor prezidentiale. Dupa ce m-am dat peste cap si am platit 1000 Euro, acceptand un drum inapoi cu TGV si avion din Paris maine dimineata de la 6, ma trezesc cu cursa anulata. Urmatoarea dupa 4.... Si Viena era anulata. Si nu mai e vorba de cursa interne... Miroase a faliment. Sau falimentare voita...Numai la ce colectie de injuraturi internationale si-a luat....", a scris Chifu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.