Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de nastere a Regelui Mihai I, ultimul monarh din tarile Europei de Est, care implineste, varsta de 95 de ani si cu prilejul Zilei Armatei Romane.

"25 octombrie - o zi cu dubla semnificatie aniversara pentru romani! Ziua Majestatii Sale, Regele Mihai si ziua Armatei Romane! Coincidenta istoriei a facut sa sarbatorim in aceeasi zi doua simboluri marcante pentru identitatea noastra ca romani!
La multi ani, Majestatea Voastra!
La multi ani, Armata Romana!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Regele Mihai isi va petrece aniversarea la resedinta sa din Elvetia, alaturi de principesele Elena si Sofia, iar in tara vor avea loc mai multe evenimente dedicate momentului.

In aceasta zi se implinesc 72 de ani de cand Romania a fost eliberata, in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, motiv pentru care vor avea loc o serie de manifestari organizate in toate localitatile in care sunt unitati militare, noteaza evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.