Premierul Dacian Ciolos a subliniat ca a auzit numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste modul profesionist in care militarii romani de la Sarajevo si Pristina isi indeplinesc misiunile, scrie jurnalul.ro.

"Am auzit numai cuvinte de apreciere despre militarii romani aflati in misiune la Sarajevo si Pristina de la comandantii EUFOR, NATO si KFOR legat de modul profesionist in care acestia isi indeplinesc misiunile in Balcanii de Vest si de impresia excelenta pe care o lasa colegilor din alte tari cu care colaboreaza.

I-am vizitat in preajma Zilei Armatei Romane cu gandul ca, atunci cand iei decizii, trebuie sa cunosti nu doar continutul unor rapoarte despre misiuni ci si perspectiva din teren.

Le-am multumit si i-am asigurat de sprijinul pe care il au de-acasa pentru ca eu consider ca le suntem datori pentru contributia consistenta din ultimii ani la buna reputatie a Romaniei ca stat din ce in ce mai prezent ca furnizor de securitate in zona si in lume", a scris premierul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.