Fundatia SERA ROMANIA aduce la Ateneul Roman, pe 24 octombrie, incepand cu ora 19:00, un pianist de talie mondiala, Alan Gampel, care sa se alature mai multor artisti romani intr-un concert caritabil organizat in sprijinul copiilor aflati in dificultate.

Spectacolul se va desfasura intr-un context aniversar. Anul acesta se implinesc 20 de ani de cand Fundatia SERA ROMANIA schimba in bine viata pentru zeci de mii de copii din toata tara.

Crezul fundatiei este ca fiecare copil are dreptul sa creasca intr-o familie. In acest scop, SERA ROMANIA a derulat pana acum sute de proiecte, in valoare de peste 75 de milioane de Euro, contribuind direct si activ la un destin mai fericit si o viata mai buna pentru peste 85.000 de copii din toata tara.

Incasarile din biletele vandute vor fi folosite in continuarea proiectelor fundatiei.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pianistului Alan Gampel i se vor alatura dirijorul Cristian Orosanu, Ioana Cristina Goicea la vioara si Stefan Cazacu la violoncel. In program: Bartok, Gershwin, Dimitrescu, Rimsky-Korsakov, Brahms, Rachmaninoff, Chopin.

„Contributia noastra a fost mereu rasplatita de zambetele copiilor, aprecierea profesionistilor, recunoasterea din partea comunitatii si a autoritatilor si de solidaritatea sutelor de parteneri din intreaga lume. Consideram ca schimbarea adevarata se poate produce doar prin implicarea intregii comunitati. De aceea, va invitam sa luati parte la concertul nostru aniversar”
, spune Bogdan Simion, Director Executiv SERA ROMANIA.

Prin fiecare bilet achizitionat la concertul din 24 octombrie 2016, de la Ateneul Roman, putem aduce impreuna o raza de soare in vietile unor copii defavorizati. Biletele la spectacol pot fi cumparate si prin Eventim.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.