Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 30 septembrie 2016 este programata duminica, 16 octombrie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Duminica, 16 octombrie 2016, va fi organizata prima etapa, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare. Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 19:30.

Extragerea va avea doua etape:
- etapa I: va fi extrasa bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 30;
- etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.