Ca si in cazul oamenilor, in randul animalelor exista mai multe tipuri de inteligenta. De exemplu, o veverita nu poate retine fetele oamenilor, insa isi aminteste cu acuratete unde si-a ascuns alunele in urma cu cateva luni. Iata asadar care sunt cele mai inteligente animale din lume.

1. Urangutanii se numara printre cele mai inteligente animale de pe Pamant, in cazul acestora remarcandu-se o capacitate intelectuala similara cu cea a unui copi in varsta de 4 ani.

2. Preferatii tuturor oamenilor din intreaga lume, delfinii, sunt pe cat de jucausi, pe atat de inteligenti.

3. In urma cercetarilor efectuate, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca ciorile au o inteligenta similara cu cea a unui copil in varsta de 7 ani, noteaza Daily Mail.

4. Porcii sunt cele mai inteligente animale din ograda, fiind mai isteti decat vacile, gainele sau chiar caii.

5. Desigr, cel mai bun prieten al omului nu putea lipsi din acest top. Pe langa faptul ca isi inteleg cel mai bine stapanii, cainii au capacitatea de a recunoaste circa 160 de cuvinte, scrie descopera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.