Locatarii unui bloc situat pe Calea Buziasului din Timisoara au fost evacuati, in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui incendiu izbucnit la etajul 3. Pompierii spun ca o tigara lasata aprinsa este cauza incendiului.

Pompierii au fost chemati, la ora 1 dimineata, sa stinga flacarile izbucnite de la o tigara lasata aprinsa.

In zona au fost trimise doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD, un ofiter si 13 subofiteri. 31 de persoane, dintre care una intoxicata cu fum, au fost evacuate.

„La sosirea echipajelor la locul interventiei s-au gasit doua canapele depozitate pe holul blocului, la etajul 3, care au ars, de la acestea fiind afectate si cablurile electrice si contoarele de gaz aflate in apropierea focarului. In urma incendiului a rezultat foarte mult fum, o persoana suferind o intoxicatie usoara cu fum, dar care a refuzat transportul la spital. Au fost evacuati 28 de adulti si 3 copii. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind fumatul in spatii neamenajate, incendiul izbucnind, cel mai probabil, de la o tigara aprinsa, in zona fiind gasite mai multe resturi de tigari. Pe aceasta cale, reamintim faptul ca fumatul in spatiile publice neamenajate in acest scop este interzis, fiind sanctionat de legislatia in vigoare, iar in urma incendiilor de acest fel pot rezulta pagube materiale importante si chiar pierderi de vieti omenesti”, au transmis reprezentantii ISU Banat, potrivit tion.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.